Amérika Serikat Anu Tautan Bulao Henteu Cukup Kualifikasi Salaku Visibilitas


Taun 2020 parantos sumping sareng seueur deui kamajuan kumaha internét sareng mesin pencari digawé. Dunya parantos kabeneran kanyataan yén pamilarian parantos langkung seueur tautan biru dina kaca hasil pamilarian. Kiwari, urang ningalkeun hasil langkung seueur anu sumping dina bentuk gambar sareng réspon sora. Ieu nyarioskeun pamekar wéb, sareng pamilik wéb sapertos anjeun nyalira yén fokus dina tautan biru waé tiasa ngan ukur nampi anjeun salami. Nanging, upami anjeun hoyong janten anu pangsaéna, anjeun kedah museurkeun ngan ukur tautan biru anjeun tapi pisibilitas lengkep ogé.

Anggoan naon anu cocog salaku pisibilitas anu saé sanés langsung lempeng sabab tiasa disada. Ieu naha seueur pamekar wéb museurkeun kéngingkeun seueur tumbu biru sakumaha aranjeunna tiasa. Tapi éta henteu ngajamin yén halaman wéb anjeun janten cukup katingali.

Nyangka bédana dina nyalira tiasa langkung hésé pisan upami anjeun teu gaduh ide naon anu anjeun lakukeun. Upami anjeun ragrag dina kategori éta, ulah nyusahkeun anjeun rada éléh, kéngingkeun pitulung profésional ti Semalt. Sareng henteu urang hartosna terapi ...

Kalayan pitulung profésional ti Semalt sareng tim anu saé, anjeun tiasa ngan ukur ngahémutan tautan biru, tapi pisibilitas dina unggal wujud. Jasa kami bakal mastikeun halaman wéb anjeun muncul pikeun pamilarian sora, video sareng gambar. Éta mangrupikeun naon anu cocog sareng pisibilitas. Kamampuhan pikeun website anjeun katingali ku sababaraha pamilarian anu ngajadikeun pisibilitas penting pisan.

Urang ngartos yén panyarian wéb nuju berkembang. Nyatana, kami parantos ngawaskeun épolusina salami sababaraha taun sareng urang ngartos réaksi pangguna kana parobihan ieu. Kiwari, mesin pencari sapertos Google ngawenangkeun pangguna milarian ngagunakeun gambar sareng pidéo ku cara anu langkung langkung dipercaya sareng akurat nalika éta sateuacanna.

Input alat anyar sareng kaluaran panéangan ogé parantos mekar supados saéang henteu milarian link biru anu disangka mesin pencari saméméhna. Pikeun mastikeun anjeun henteu tinggaleun lebu, anjeun kedah ngaoptimalkeun alat sareng strategi anyar anu dianggo ku mesin pencari ngembang.

Naon pisibilitas SEO?


Semalt masihan anjeun salah sahiji harti anu paling langsung pisibilitas SEO anjeun tiasa nyilangan. Kami rada henteu ngasuhkeun anjeun sareng definisi téknis anu kaleuleuwihi anu tiasa dipidamel salaku: Visibilitas SEO mangrupikeun métrik anu nunjukkeun ka persentase tina klik wéb anjeun tina kecap konci organik.

Tapi henteu sapertos anu anjeun pikirkeun, pisibilitas SEO sanés tiasa kahartos dina hal patalimarga atah konci anjeun anu meunang. Sabalikna, pisibilitas SEO anjeun ditangtukeun ku anjeun dina SERPs sorangan nalika dibandingkeun sareng persaingan anjeun. Anjeun tiasa meunang dugi ka 3,000 klik sadinten, sareng éta saé sorangan. Tapi upami anjeun ngabandingkeun yén persaingan anjeun gaduh 30.000 klik organik sapoé, 3,000 sapertos henteu ogé ngamimitian.

Éta aya dina kaayaan sapertos Semalt ieu ngajantenkeun bédana. Tinimbang ngandelkeun data anu dikumpulkeun ti ngan halaman wéb anjeun, Semalt ngabandingkeun sabaraha klik nuju kana situs web kompetisi anjeun. Kami henteu hoyong yén naon anu kami laksanakeun pikeun nganalisis kompetisi sareng ngarobih situs anjeun pikeun nyerét langkung seueur tina klik kana situs anjeun. Urang ngalakukeun éta ku cara mastikeun halaman wéb anjeun henteu paduli modeu pangguna anu digunakeun pikeun milarian.

Kita jalankeun sakedik.

Pisibilitas 100% SEO mangrupikeun hal anu pangsaéna anu bisa lumangsung kana halaman wéb anjeun. Nanging, hal ieu henteu pernah kajantenan. Upami ieu kajantenan, éta bakal hartosna yén halaman wéb anjeun gaduh sadaya titik organik dina Google kanggo sakumpulan kecap konci anu ditangtukeun. Éta ogé bakal hartos yén situs wéb anjeun gaduh sadaya fitur SERP anu diklik. Dina basa sejen, sadayana ngaklik halaman wéb anjeun.

Hebohna, nalika anjeun gaduh 35 pisibilitas SEO%, anjeun pangkat # 1 pikeun kategori keyword anjeun. 35% klik ngagambarkeun jumlah klik halaman wéb anjeun diperkirakeun upami anjeun ngajantenkeun kana nomer 1. Sareng upami anjeun henteu palebah turun di luar halaman kahiji, anjeun diharepkeun bakal pisibilitas 0% SEO. Upami anjeun murag di luar dua kaca kahiji, anjeun kedah nyauran ambulan wéb sareng para ahli real-time di Semalt pikeun ngabantosan halaman wéb anjeun.

Naha pisibilitas anjeun penting pisan?

1.. Metrik visibilitas Top SEO ngajadikeun diagnosis sareng ngarengsekeun masalah SEO langkung gancang:
Kalayan turunna panéangan milarian, perhatian anjeun langsung ditarik ka masalah anu aya dina wéb anjeun. Éta janten langkung gampang perhatikeun upami anjeun parantos kapangaruhan ku apdet algoritma atanapi hukuman.

2. Éta masihan anjeun langkung hadé kana tampilan situs SEO anjeun:
Nalika anjeun ningali persentase visibilitas SEO anjeun, anjeun terang sabaraha lalulintas anu anjeun tinggalkeun dina tabél. Salaku conto, upami anjeun museurkeun kana angka atah-atah SEO patalimarga anu anjeun balikeun, anjeun mungkin wareg teu terang jumlah total patalimarga. Upami anjeun milu dina balap tilu, anjeun panginten baris sugema katilu sabab nomer tilu henteu langkung goréng. Tapi upami anjeun faktor kana jumlah pelombong, anjeun ningali yén anjeun henteu goréng, anu macét anu dugi ka tukang.

3. Pisibilitas SEO ngabandingkeun hasil anjeun, sahingga ngarahkeun anjeun langkung saé. Kalayan analisa SEO teratur, anjeun tiasa nampi hasil sapertos:
  • Kecap konci # 1 500 klik
  • Jeung kecap konci # 2, 300 klik.
Anjeun otomatis mikir yén kecap konci # 1 langkung saé tibatan kecap konci # 2, tapi éta henteu leres.
Pisibilitas SEO masihan anjeun persentase jumlah klik ngalawan jumlah total klik dina kecap konci anu. Janten anjeun tiasa mendakan yén kata kunci # 1 anjeun dina 3% sedengkeun kecap konci anjeun # 2 nyaéta dina 10%. Hasil ieu ngabantuan anjeun ningkatkeun kecap konci anu peryogi ningkatkeun, ngabantosan halaman wéb anjeun langkung saé.

Pisibilitas SEO sanés pangunjung SEO. Coba ulah galau dua ieu.

Dina pamahaman naha pangguna internét kedah museurkeun pisibilitas sareng sanés ngan ukur tautan biru, Semalt parantos dipetakan kaluar daérah konci dimana Visibilitas ngalahir tumbu biru.

Teu aya anu diperyogikeun

Fitur anyar dina Google anu disebut "Google Discover" tujuanana pikeun nyayogikeun pangguna internét pikeun anu aranjeunna pilari sateuacan aranjeunna ngetikkeun. Ieu parantos dirancang pikeun meniru eupan média sosial. Eupan ieu kaget akurat, sareng éta hatur nuhun pisan kana data-data anu ageung Google anu milarian anu paling jalma. Fitur ieu pikaresepeun sabab nampilkeun inpormasi, gambar, sareng video anu disusun dumasar kana sajarah panyungsi anjeun sareng kagiatan Google anu sanés.

Teu aya kaca hasil

Fitur ieu langsung pangaruh efisiensi milarian sora Google. Milarian sora anu janten bagian tina kumaha pamakean milari inpormasi ayeuna. Kalayan generasi anu milari cara anu langkung gancang sareng kirang stres pikeun ngubaran halangan, anjeun teu kedah kaget yén langkung ti 20% pangguna telepon parantos langkung milih ngagunakeun pilihan milarian sora. Éta henteu tiasa dianggap trend deui tapi kanyataan na.

Dinten ayeuna, urang gaduh alat henteu nganggo layar sapertos Google Home sareng Amazon Echo, anu bakal ngarahkeun ngan ukur hiji hasil pamilarian pikeun pangguna. Upami halaman wéb anjeun henteu museur kana pisibilitas sareng ngan tautan bulao, éta moal nampi Visibilitas dina panyungsi sora.

Pikeun pamilarian sora dina alat anu nganggo layar, Google masih nunjukkeun ngarahkeun pilihan anu paling saé tapi tetep nunjukkeun hasil anu sanés gaduh tautan biru. Ngan ukur nyalira waé teu cekap kumargi seueur waktos, pangguna langkung milih calik teras ngadangukeun sateuacan mikirkeun hasil anu sanésna muncul.

Henteu aya hasil téks

Percaya ka urang nalika urang nyarioskeun téangan gambar mangrupikeun fitur anu hadé pikeun duanana situs web sareng pangguna. Sateuacan ngadopsi téknologi ieu ku mesin pencari, pangguna kedah mikir panjang sareng susah sateuacan ngajelaskeun lokasi atanapi produk dimana aranjeunna peryogi inpormasi. Kalayan gambar, milarian parantos langkung gampang. Fitur ieu alus teuing pikeun milarian produk atanapi tempat, tapi éta ogé milarian téks dina gambar.

mass gmail